torsdag 21. februar 2008

På tide å hente Eira..

No begynner eg virkelig å savne Eira..no har ho vore vekke i over ei veke! Og idag kjenner eg at det begynner å bli lenge nok, og heldigvis, i morgon skal eg hente ho! Eg og Kenzo har hatt ei fin veke, me har fått trent på all slags ting når me er ute på tur, ikkje like lett når eg har med meg begge to. Og me har også hatt ein del økter lydighetstrening inne, (sidan været er så kjipt!) og det er heller ikkje så lett og få til med to hunder. Men mini fellesdekk har me jo ikkje fått trent! Hehe, så no må Eira komme heim igjen! Kenzo har blitt meir opptatt av meg desse dagane, han liker helst å ligge med beina mine, noko han aldri gjer ellers. Og han kjem frivillig for å få kos, det er heller ikkje vanlig at han gjer. Så han er litt annaleis aleine, men merker at det har blitt litt lite leiking, han er litt utolmodig på kveldane, lurer på om me ikkje skal finne på noko? Er så kjedelig! Så eg er spent på reaksjonen til både Eira og Kenzo når dei treff kvarandre igjen i morgon, dei pleier jo bli elleville når dei treff Wilma f.eks, så må jo bli kjekt for dei å treffe kvarandre igjen.
Litt bilder frå i går, då var det faktisk nokon timar med sol, og me gjekk oss ein tur langs Vangsen, og då blir det bading!

Klar for action!
"Ser du så fint eg står? Kast ein stein då!?"
På slutten av turen traff med Brita med hennes tre fir` beinte
Trico er sikker på at eg har noko snop siden eg heile tida kaster noko, men det er nok berre små stein i vatnet til Kenzo..

Kenzo, Sessa og Linnea
Til slutt litt bilder som Jorunn har sendt meg frå Eira sitt opphold i Bergen, ser ikkje akkurat ut som ho har lyst heimatt..

Snakk om heldig lita frøken!

"Åhh, ikkje forstyrr, eg prøver å sove her!"

Blir fort litt tøys..

Tennisballen er god å ha!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lilla mysrussell under filten!! Undrar om det är norskt? Russin älskar också att sova in i eller helst under en filt eller ett täcke. Pojkarna föredrar att sova ovanpå täcket.

Anonym sa...

Her har jeg hatt 3 tisper med løpetid samtidig! Godt jeg ikke har hannhund hjemme, det hadde jo blitt stusselig å måtte sende 3 stykker på feriekoloni!!
Ser ikke ut som om Eira har lidd noen nød iallefall, men Kenzo vil vel gjerne ha henne tilbake tenker jeg ;-)

Anonym sa...

Det blir godt å få hjem lille frøkna nå vel? Både for Kenzo og deg. Mange flotte turområder omkring Voss. Har bodd der et år og synes det er så morsomt å se igjen de stedene jeg selv tuslet omkring på.

Anonym sa...

Dette var ikke enkelt... hmmmmm ... forrige innlegg var det jeg som skrev.... hilsen Kari-Anne

Anonym sa...

Vilka fina bilder på Kenzo - gillar speciellt den första. Nej det är inte alltid lätt att få till träningen när man har 2 hundar med - men det går! ;o)
Ser verkligen inte ut att ha gått någon nöd på Eira heller *fniss* "Prinsessan på ärten"
Tack för hälsningen i bloggen. Nej vädret kan man ju inte råda över.. Precis uppdaterat med bilder på årets första "gryt-träning"
Ha en bra vecka!!