fredag 14. desember 2007

På jakt etter julestemningDå er det berre 11 dager til jul har eg hørt..så i dag fann eg ut at eg måtte finne litt julestemning. Så då var det på med julemusikk, og fram med symaskina, måtte sy meg i julestemning. Fann eit bilde av ein slags firkanta pose som eg tenkte skulle bli flott å sy. Men jammen måtte eg tenke lenge og vel på korleis dette skulle gjerast. Men kom no fram til ei slags "oppskrift" til slutt, og så var det måling og klipping. Deretter skulle det syast sammen og vrenges for så å bli ein fin pose som kan fylles med f.eks mandariner, nøtter eller anna juleknask. Syns ikkje den vart så værst til å vere første posen, får eg dilla no så blir det mangen fleire...men litt høg syns eg, vertfall til å ha klementiner i, skulle vore litt breiare, men det kan eg jo lett fikse på neste.
Så vart det oppstilling i stova med dei søte små julestjernene som eg berre måtte kjøpe i dag.


Putene som eg sydde for to år siden, sist eg hadde dilla på å sy...
Nei det er ikkje ei julestjerne, men ein snøkrystall! Er det ingen som ser det?????

Ganske julete i stova mi no syns eg, så no rekner eg med at julestemningen kjem snikande, ellers er det berre å sy litt meir! :) skal berre sjå det blir juledekken til Eira og i samme slengen, hmm...god idê. "NEI" seier Eira

3 kommentarer:

Anonym sa...

Klart det är en snökristall - kan väl vem som helst se! Hoppas julstämningen infinner sig snart - inte många dagar kvar till jul! Önskar jag hade en symaskin, jag har inte tålamod att pyssla så mkt, men att sy fina hund-dynor kan jag göra hur länge som helst.
Ha en trevlig helg!
(ps. inloggning för att posta kommentar har inte varit såhär innan..)

Anonym sa...

Den snøkrystallen i vinduet var bra fin! Må vel kjøpe litt julesaker, da det er dårlig med det her. Er fornøyd med at jeg har fått vasket og bakt litt... Har symaskin, men kan ikke å bruke den, så jeg får finne julepynten i butikken.
Ønsker deg og hundene ei god helg og rikelig med julestemning!

Anonym sa...

Ja julestemningen blir det her i gården imorra, da skal julepynte frem også skal vi pynte heimen til jul;) Hundene fikk julebadet igår, så da er de klare.
Og takk for de tre siste mailene, julenissen var kul, og jeg synes det var litt rart at George hadde mistet email adressen min, men sånn kan skje*fnis*. Har lagt ut julekortet deres på julekort siden våres;)

Klem Heidi

P.S Fy søren for en flott snøkrystall du har i vinduet hihihi