måndag 21. januar 2008

Sjuk, sjuk, sjuk og sjuk...

No er eg sjuk på femte dagen, to dager, lørdag og søndag kom eg meg ikkje opp av senga. Forkjølelsen herjer som aldri før! Eg har ikkje måtta la nokon andre gå tur med hundane p.g.a sjukdom så lenge eg har hatt dei, og Kenzo er jo snart tre år. Så veldig uvant for meg å ikkje klare å komme meg utav senga. Eg reiste i Bergsdalen fredag for å kose meg i snøen og gå på ski, men vart ikkje heilt som eg hadde tenkt..Hundane har jo skjønt lite og ingenting..broren min har tatt dei med seg på tur to dager, dei har lurt litt og ikkje vore heilt sikre på om dei vil vere med han når ikkje eg er der. Og Eira kom faktisk heimatt av seg sjølv i går, tullejenta! Men lørdag tok han dei i bilen, og då sprang dei ned til bilen for å sjå om eg ikkje kom fleire gonger. Men så letta det to orrhøner, og då vart dei så gira at dei glømte at eg ikkje var med.
I dag berre måtte eg ut, sjølv om formen ikkje er heilt på topp. Sol og masse nysnø lokka veldig til tur. Men eg kom meg ikkje så langt, og eg måtte køyre nedover i dalen for å komme ned i skyggen, vart altfor lyst i sola, aaatsjoooo heile tida. Og det rant frå auger og nasen. Litt bedre i skyggeland, men der syns Eira det var veldig kaldt..
Hadde med kamera og fekk knipsa litt bilder.


Rulle seg i nysnø er det beste som fins!


Bite i Kenzo er det beste som fins!


Grave grave..


To golden og ja..ei lita Parson jente også faktisk


Inkallingen går så det suser!

Fantastisk nydelig vintervær!

Snøballkasting er alltid moro

Doing

I skyggen var det litt kaldt, og Eira gjekk på to og tre bein innimellom

Kenzo har pels så det heldt..
Eira kunne nok tenkt seg å låne litt..men mest kaldt på potene, nokon som har prøvd potesokker til Parsonene sine?

Ser for meg at potesokkene ikkje ville hengt på særlig lenge..
Wilma
Snømannen Kenzo

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelige bilder! Og god bedring til deg, Liv!

Anonym sa...

Enig med Liv - flotte bilder. God bedring fra meg også, Anne-Berit

Anonym sa...

HÄRLIGA HÄRLIGA bilder!! Snöbilder är alltid så fina! Önskar att vi hade haft lite snö, Fido bara sett pyttelite snö en kväll, nästa dag var det borta!
Krya på dig!

Anonym sa...

Uff ikke noe ålreit med å være så dårlig form, har en liten gutt hjemme fra skolen idag, så det blir vel gå`n på rundgang med influsensa her også.

Flotte bilder, trur ikke det er en hund i verden som ikke digger snø.

Klem Heidi