laurdag 14. mars 2009

På tide med litt napping????

Ettersom det ikkje har blitt noko utstilling på oss i det siste, og det har vore ein kald vinter, så har eg berre latt pelsen til Eira gro utenom litt "grov" napping inni mellom. Har berre tatt det øverste hårlaget uten å pynte så veldig på ho. Så idag var det tid for litt meir sidan det no er så mildt ute, og Eira har mykje laus pels. Og som de ser så var det jo igrunn nødvendig og..


Får sjå om me finn noko som likner meir på ein hund under der..


..jammen santen, vart litt bedre no ja!Eira ser på Tom Star i luftegården mens eg knipser i vei :D Fin vart ho no i alle fall, sjølv om eg ikkje nappa meg heilt ferdig, vondt i både rygg og nakke her, så då er ikkje denne nappinga akkurat favoritt øvelsen..så spørs det då om ho ser ut som eit skogstroll igjen før eg gidd neste gong :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh, ja no vart ho kjempefiiin!!

Anonym sa...

Nå fikk du jo nærmest en ny hund, he, he. Fin ble hun!

Anonym sa...

Hei!
Skal ikke dere stille på NKK?

Anonym sa...

Trodde gjerne dere skulle på Nkk da det er 3 påmeldte, og verken Rune eller Dorte stiller...da kommer sikkert Ingfrid;)

Anonym sa...

Fin lille Eira ble! :) Kommer dere innom på NKK utstillingen eller? Eiras tantebarn, Bandit, kommer for å prøve lykken i utstillingsringen.. Hadde vært moro å møte dere. ;)

Anonym sa...

He he, blir ganske stor forskjell etter napping ja. Har hatt eit lite skogstroll her og ei stund, men etter litt napping fekk me jammen "ny" hund me og. :)

Hadde vore kjekt å treffe deg i helga. Eg har meldt på både Pippi og Punky, men Pippi blir i Sverige til enden på jaktsesongen (ut mars) så då blir det berre Punky denne gongen.