torsdag 11. juni 2009

Flytting og diverse :)Me har flytta på oss igjen, til ein større leil. med deilig uteplass! Ikkje veldig langt, men føles som på landet i forhold til Inndalsvn. Her er huset vårt, deilig og fredelig med sol til kl 23 på det lengste om sommaren. Hundane er kjempefornøyd, spesielt Kenzo som no er flytta utendørs igjen ;) Ikkje vits å vere inne utenom når det er middag på programmet. Han fann seg og fort til rette uten problem, la seg rett ned på den nye senga si og sov første kvelden. Eira er litt meir urolig, eller så berre lurer ho meg til å synes synd i ho, for ho fekk no vertfall sove med oss første natta, og ho har vore i helane på meg heile tida. Men no har ho og funne seg godt til rette i det nye huset, og tar livet med ro igjen.


Eg og Eira har sjekka ut badefasilitetene ned e ved sjøen, deilig men det smakte rart!


Eira speider utover sjøen, mykje spennande lukter i vinden!Mykje spennande å følge med på frå terrassen!

Eit bade vatn like i nærheten langs ein turvei som me pleier å gå på.


Og Eira har funne vinduskarmen i det nye huset, det har blitt noko ho gjer kor helst ho kjem, opp i vinduskarmen for å sjekke utsikten! :D
Har ingen bilder av Kenzo enda i det nye huset, han flytta inn litt seinare enn oss andre sidan han var bortlånt til mamma når eg var på feltkurs til Mjølfjell, og han vart verande litt lenger etter at eg kom heim. Eira var vill av begeistring når han endelig kom heimatt, er tydelig at dei bryr seg om kvarandre! ;)
Tusen takk for passet til onkel Thomas og tante Jorunn som passa Eira, og mamma som passa Kenzo. Her er litt bilder frå kva dei holdt på med når eg var vekkreist.


Eira har vore ute i båt.


Det har Kenzo også for å komme seg i Brørvik, her avbilda utenfor hytta.


Fanget til tante er godt å ha ;)


Deilig med vind i øyrene!

Eira har full kontroll i bilen til tante Jorunn :D

2 kommentarer:

Lena sa...

Hei!
Gratulerer med nytt hus og alt :-) Det ser ut som om hundene kommer til å få det topp der :-)

Herlig med alle bademulighetene i nærheten. Mine hadde iallefall elsket det, he, he.

Ha en fin sommer!

Mvh
Lena

Ida sa...

Hei Eira, Liv og Kenzo!

Gratulerer med nytt hus! Herlig for både 2 og 4-beinte tenker jeg. Ha en fortsatt fin sommer!

Mvh Ida